BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torstai 14. heinäkuuta 2011

Fake Accounts// Feikkitunnukset

We everyone know that some people are posing someone famous people in Twitter, Facebook, Blogspot and other places, but did you know that making fake accounts is a true problem to the ordinary people? I can just fancy that how horrible it might be if I'll find someday another 'me' from Facebook or somewhere else. It's a crime to pose as a another person. If one guy in your class takes a picture of your teacher without permission and then does create to him or her a fake FB-account, it's a crime and cyber bullying, eventough the victim doesn't know about his or her fakeaccount.

So why it's soooo damn fun to be a poser?? Why the hell, tell me posers I'll make a post of your answers!

Kaikki tiedämme sen, että jotkut tyypit esiintyvät julkkiksina esim. Twitterissä, Facebookissa, Blogspotissa ja muissa paikoissa, mutta tiesitkö, että feikkitunnukset ovat onglema myös tavallisille ihmisille? Voin vain kuvitella miten kamalaa olisi jos jonain päivänä löytäisin 'minut' Facebookista tai muualta. On rikos esiintyä toisena ihmisenä. Jos joku luokkalaisesi ottaa kuvan opettajastasi ilman lupaa ja luo hänelle FB-tunnuksen, se on rikos ja nettikiusaamista, vaikkei uhri edes tietäisi sitä.

Joten miksi on niiiiin vitun hauskaa tehdä feikkitunnuksia?? Miksi helvetissä, feikit, kertokaa, teen vastauksistanne postauksen!

0 kommenttia: